Monday, March 2, 2015

KERALA PSC WELFARE FUND INSPECTOR ( TODDY WORKERS WELFARE FUND BOARD ) SOLVED QUESTION PAPER 2015 APRIL





KERALA PSC WELFARE FUND INSPECTOR ( TODDY WORKERS WELFARE FUND BOARD ) 2015 SOLVED QUESTION PAPER

Name of firm : Kerala Toddy Workers Welfare Fund Board
Name of Post : Welfare Fund Inspector 
Scale of Pay : Rs. 10790-18000
No.of vacancies : 1 (one)
Category No:  502/2012 
Date             : 29/04/2015 Wednesday
Time            :10.30 AM to 12.15 PM

Method of appointment : Direct Recruitment 

Age : 18-38 only candidate born between 2-1-1974 and 1-1-1994 (Both dates Included) are eligible to apply for this post. Other Backward community and SC/ST candidate are eligible for usual age relaxation.

Medium of Question: English
Admission Tickets through the website www.keralapsc.gov.in from 16/04/2015
For More Details: Click here

KERALA PSC WELFARE FUND INSPECTOR ( TODDY WORKERS WELFARE FUND BOARD ) SOLVED QUESTION PAPER 2015 APRIL

 Click here --->   View   &   Download

KERALA PSC WELFARE FUND INSPECTOR /ASSISTANT PROJECT OFFICER -SOLVED QUESTION PAPER- 2005

Click here--->   View    &   Download





KERALA PSC WELFARE OFFICER (Plantation Corporation of Kerala Ltd.) 2015 Solved Question Paper Click here



SAMPLE QUESTIONS


1. Which gas is used for extinguishing fire?
(A) Carbon dioxide                                                                  (B) Oxygen
(C) Nitrogen                                                                              (D) Hydrogen
2. Name of the instrument used for measuring atmospheric pressure.
(A) Altimeter                                                                             (B) Thermometer
 (C) Barometer                                                                          (D) Ammeter
3. Persons of which blood group are known as universal donors?
(A) B+                      (B) AB+                   (C) A+                         (D) O+
4. What is the popular name of a meteor?
(A) Shooting star   (B) Planet              (C) Satellite                (D) Comet
5. Name the imaginary line passing round the earth midway between the North and South Poles.
(A) Meridian           (B) Glacier             (C) Equator                (D) Delta
6. A narrow strip of water joining two large bodies of sea water is called:
(A) Estuary              (B) Strait                (C) Canal                    (D) Stream
7. The amount of water vapour in the air at any given point of time is called:
(A) Water density   (B) Water table    (C) Salinity                 (D) Humidity
8. The highest peak of Southern India:
(A) Anamudi                                                                               (B) Eravally hills
(C) Mangaladevi peak                                                               (D) Marayoor
 9. A mineral ore of aluminium:
(A) Silica               (B) Bauxite                (C) Illmenite               (D) Lime stone
10. The country famous for rubber planations:
(A) Sri Lanka       (B) Singapore            (C) Malaysia                (D) North Korea

Answers: 1. (A) 2. (C) 3. (D) 4. (A) 5. (A) 6. (B) 7. (D) 8. (A) 9. (B) 10. (C)






                                                   RELATED POST








PSC WINNERS നിങ്ങൾക്ക് ഉപകാരപ്രദമാണെങ്കിൽ ലൈക്ക് ചെയ്യാൻ മടിക്കരുത്. ഒപ്പം നിങ്ങളുടെ അഭിപ്രായങ്ങൾ ചുവടെ നല്കിയിട്ടുള്ള  Comments എന്ന ഭാഗത്ത് ക്ലിക്ക് ചെയ്ത് ദയവായി രേഖപ്പെടുത്തുക.


No comments:

Post a Comment